CMS Joomla Training Basis 

Een basistraining voor het contentbeheer van een website gebouwd op het CMS Joomla systeem. U leert het CMS Joomla administratiepaneel van het website systeem te gebruiken: de basiskennis en hoe je de content op de website aanpast en blogartikelen aanmaakt. Ook leer je hoe je het website systeem up to date houdt en backups maakt. Trainingen vinden uitsluitend plaats via Microsoft Teams meetings online. 

Als u meer wilt weten welke onderdelen in het trainingsprogramma aangeboden worden, neem contact met ons op via het contactformulier.

1-op-1 CMS Joomla Training Basis 

Bij een 1-op-1 training haal je het maximale eruit, omdat er dan persoonlijke aansluiting is op jouw niveau als beginner of gevorderde en ook in hoeverre je gebruik wilt maken van wat het CMS Joomla systeem biedt. Deze individuele training kan altijd op afspraak.

CMS Joomla Bedrijfstraining Basis 

Je kan ook een bedrijfstraining bestellen voor een groep medewerkers van je eigen bedrijf. Bij een groep kan het kennisniveau variëren van beginners tot gevorderden. Naast de basistraining kan er op verzoek altijd extra functionaliteiten behandeld worden. Je kan een datum inplannen naar beschikbaarheid. 

Tarieven

  • 1-op-1 basistraining van 2 uren á € 120,-.
  • Groepstraining van 2,5 uren met 2 tot 3 deelnemers voor € 75,- per persoon.  
  • Groepstraining van 2,5 uren met minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers of € 60,- per persoon. 

NB: Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Deze zal berekend worden op uw factuur.  Prijswijzigingen voorbehouden.

Voorwaarden

  • Betaling geschiedt vooraf. Na aanmelding ontvang je een factuur met de algemene voorwaarden.
  • Bij een afzegging van minimaal 48 uur van tevoren krijgt u 100% geld terug. Korter dan 48 uur van tevoren, wordt er 10% voor gemaakte kosten ingehouden. 

 

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor de algemene voorwaarden en meer informatie over het trainingsprogramma-overzicht via het contactformulier