CMS Joomla Training Gevorderd

Een gevorderdentraining voor het configureren en bouwen van een website op het CMS Joomla systeem. U leert het CMS Joomla administratiepaneel van het website systeem te gebruiken op gevorderden niveau, o.a. het aanpassen van het menu, users beheer, installatie van applicaties, en nog veel meer andere functionaliteiten die het Joomla systeem biedt. Het is aanbevolen dat je enige basiskennis hebt, maar een korte opfrissing van de basiskennis kan altijd als dat nodig is, maar dat gaat wel ten koste van de tijd voor het behandelen van de gevorderden training. Trainingen vinden uitsluitend plaats via Microsoft Teams meetings online. 

Als u meer wilt weten welke onderdelen in het trainingsprogramma aangeboden worden, neem contact met ons op via het contactformulier.

1-op-1 CMS Joomla Training Gevorderd

Bij een 1-op-1 training haal je het maximale eruit, omdat er dan persoonlijke aansluiting is op jouw kennisniveau van Joomla en ook in hoeverre je gebruik wilt maken van wat het CMS Joomla systeem biedt. Deze individuele training kan altijd op afspraak.

CMS Joomla Groepsstraining Gevorderd

Je kan ook een bedrijfstraining bestellen voor een groep medewerkers van jouw bedrijf. Bij een groep kan het kennisniveau variëren van beginners tot gevorderden. Er kan op verzoek kort wat uitgelegd worden over de basiskennis, maar dat gaat wel ten koste van de tijd voor de gevorderden training. Je kan een datum inplannen naar beschikbaarheid. 

Tarieven

  • 1-op-1 gevorderden training van 2,5 uren á € 150,-.
  • Groepstraining van 3 uren met 2 tot 3 deelnemers voor € 90,- per persoon.  
  • Groepstraining van 3 uren met minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers of € 70,- per persoon. 

NB: Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Deze zal berekend worden op uw factuur. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voorwaarden

  • Je dient een basiskennis van het CMS Joomla te hebben, met name hoe je de content op de website aanpast, blogartikelen aanmaakt, updates en backups maakt.
  • Betaling geschiedt vooraf. Na aanmelding ontvang je een factuur met de algemene voorwaarden.
  • Bij een afzegging van minimaal 48 uur van tevoren krijgt u 100% geld terug. Korter dan 48 uur van tevoren, wordt er 10% voor gemaakte kosten ingehouden.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor de algemene voorwaarden en meer informatie over het trainingsprogramma-overzicht via het contactformulier.