Social Media Facebook Training

Het doel van deze training is om door middel van een praktijktraining de ins-and-out van het inzetten van Facebook voor je onderneming te leren. De meest effectieve manier om te leren is door het ter plekke in de praktijk te brengen en dat is wat wij doen tijdens de training op locatie.

Nieuw in-huis programma: Facebook Training

Programma
 • Het opzetten van een bedrijfspagina
 • Het maken van een Facebook coverfoto voor de bedrijfspagina
 • Het maken van een Facebook advertentie-flyer
 • Facebook marketing tips

Facebook Groepstraining

Datum: Nog in de planning.

Meld je aan via ons contactformulier om op de hoogte gehouden te worden wanneer er een Social Media Facebook groepstraining gegeven wordt.

De Social Media Facebook training is gebonden aan een beperkte aantal deelnemers, zodat er toch voldoende individuele aandacht is voor ieder. De groepstraining zal alleen doorgang vinden als er minstens 3 deelnemers zijn en kan daardoor goedkoper aangeboden worden dan een 1-op-1 training. Je krijgt je geld geheel teruggestort als de training gecanceld wordt, wanneer er niet voldoende deelnemers zijn.

1-op-1 Facebook Training

Bij een 1-op-1 training haal je het maximale eruit, omdat er dan persoonlijk op ingegaan kan worden wat het best bij jou en jouw onderneming past. Het trainingsprogramma wordt in ieder geval doorlopen. Afhankelijk van jouw branche en doelstellingen van je onderneming wordt er aanvullende adviezen en tips gegeven. Deze individuele training kan altijd op afspraak.

Facebook Bedrijfstraining

Je kan ook een bedrijfstraining bestellen voor een groep medewerkers van je eigen bedrijf. Je kan dan een datum inplannen naar beschikbaarheid. De Social Media Facebook bedrijfstraining wordt gehouden op locatie van Dawn Dreams. In overleg is het ook mogelijk de Social Media Facebook training op jouw locatie te houden. 

Tarieven

 • 1-op-1 training van 3 uren á € 150,-.
 • Groepstrainingen van 3 uren met minimaal 3 tot maximaal 6 deelnemers voor € 99,- per persoon.  
 • Bedrijfstraining van 3 uren vanaf € 250,- voor 2 deelnemers of € 99,- per persoon bij 3 of meer deelnemers. 

Inbegrepen is een syllabus.

NB: Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Deze zal berekend worden op uw factuur.  

Voorwaarden

 • Je dient een eigen tablet of laptop mee te nemen met wifi mogelijkheid. Er is gratis wifi aanwezig.  Als je geen tablet of laptop hebt, neem contact met ons op voordat je de training bestelt en we kijken of we dat op een ander manier kunnen oplossen.
 • Na aanmelding ontvang je een factuur met de algemene voorwaarden. Betaling vooraf.  
 • Bij een afzegging van minimaal 48 uur van tevoren krijgt u 100% geld terug. Korter dan 48 uur van tevoren, wordt er 5% voor gemaakte kosten ingehouden.
 • Dawn Dreams behoudt het recht om bij minder dan 3 aanmeldingen bij een groepstraining (georganiseerd door Dawn Dreams) de groepstraining te annuleren. U krijgt uiterlijk 24 uur voor aanvang bericht en u krijgt 100% van uw betaling teruggestort.

Locatie

De trainingen worden gegeven op locatie van Dawn Dreams:
Oosteinderweg 127C
1432 AH Aalsmeer

 

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend direct contact op voor meer informatie en het trainingsprogramma-overzicht via het contactformulier.