Visie

Dawn Dreams maakt al sinds 2001 websites voor professionals. Maar het maken en ontwerpen van websites begon al in 1997 als een hobby dat uitgegroeid is tot volwassendom door veel lering te trekken uit het doen en uitproberen en vooral te blijven leren in deze snelgroeiende online wereld. 

Onze visie van een goede website is onder andere dat het gebruiksvriendelijk moet zijn voor de website bezoeker en de website beheerder. Voor de website bezoeker betekent dit dat de informatie makkelijk bereikbaar moet zijn door middel van een goede menustructuur en goede website navigatie. Voor de website beheerder moet de website inhoud makkelijke te actualiseren zijn en de applicaties makkelijk aan te sturen.

Daarnaast moet de website uitnodigend ogen voor het bedoelde publiek. De visualisatie van de representatie van de klant is ook zeer belangrijk hierin, zowel in de huisstijl, de logo en de website. Dit zijn de speerpunten waar Dawn Dreams zich voor inzet.  

Aandacht voor de klant

De wensen en behoeften van de klant wordt gedegen in kaart gebracht en uitgewerkt tot een concreet ontwerp. Er wordt gekeken naar de branch waarin de klant opereert, de markt, het soort website bezoekers en de concurrentie. Gebaseerd op het totaal plaatje vloeit een passend en gewenst ontwerp uit. De communicatie verloopt optimaal vanwege de korte lijnen en persoonlijke aanpak via een vast contactpersoon die ook de uitvoerder is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De groei van het internet op de voet volgend is er veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Die ervaring en kennis delen wij graag met onze cliënten om hun alle voordelen te geven voor een goede start op het internet. U krijgt tips en trucs hoe u uw website content kunt optimaliseren voor de zoekmachines.

Advies van webhosting tot social media en meer

Wij bieden u advies en hulp waar nodig. Bent u nieuw op het internet, dan adviseren wij u graag over een betaalbare opzet wat betreft aanbieders van websitehosting en domeinnamen. We kijken naar de mogelijkheden van wat internet biedt en welke op uw webpresentatie van toepassing kan zijn. Ook geven we advies op welke manieren u een groter bereik behaalt voor uw website via social media of internet marketing.