Procedure

Intake en vrijblijvende offerte

In een intake vooraf, per e-mail of telefoon naargelang uw voorkeur, worden uw wensen vastgelegd. Op aanvraag kan een persoonlijke intake gesprek afgenomen worden op ons kantoor. Op basis van de intake ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bij de offerte ontvangt u ook de algemene en leveringsvoorwaarden. Het bedrag wordt vooraf vastgesteld en blijft onveranderd, tenzij u uw opdracht aanpast. U komt dan niet voor een verrassing te staan aan het einde van de rit.

Website ontwerp en aanleveren content

Het ontwerpproces start bij ontvangst van 50% voorschot. Indien nodig, zal er verder uitgediept worden wat uw beeld en verwachtingen zijn bij de template. Dit gaat prima per email. Bij het ontwerpen van de website template worden alle specificaties en wensen uit het intake gesprek en verdere besprekingen per email meegenomen. Tijdens het ontwerpen van de concept website template, levert u alle gegevens aan zoals foto's en teksten voor de webpagina's. Afhankelijk van layout en voorkeuren, kan het zijn dat er op het concept template enkele varianten aangeboden wordt wat betreft kleurcombinaties of achtergrondfoto's of headerfoto's om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de klant.

Installatie en bouw website

Wanneer het concept ontwerp gereed is, wordt aangevangen met het installeren van het websysteem Joomla op de webserverruimte van uw webhost. De website is dan te bereiken op een tijdelijk webadres, Daarop wordt dan de website opgebouwd en ingericht met de webpagina's met de aangeleverde inhoud. Tevens wordt het concept website template geïnstalleerd. Als u nog geen domeinnaam en webhost hebt, krijgt u indien nodig daarbij hulp.

Presentatie website template en correctieronde

De website gebouwd op uw webserver met de geïnstalleerde concept website template, eventueel met de verschillende varianten op de template, wordt aan u gepresenteerd. Als er meerdere varianten zijn op het ontwerp, maakt u daaruit een keuze. U kunt tijdens deze correctieronde aanpassingen en suggesties aandragen. 

Website oplevering

Nadat eventuele aanpassingen zijn verwerkt in de website tijdens de correctieronde, worden nog de puntjes op de i gezet en eventueel nog extra content toegevoegd die nog ontbraken. U controleert nog een laatste keer het totaal en als verder alles goed is, wordt de website aan u overgedragen en gaat de website online.

Handleiding voor updates

U ontvangt bij de oplevering een korte handleiding van Dawn Dreams met heldere instructies hoe u eenvoudig systeem updates doet en website backups maakt.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een design website pakket aan via het contactformulier!

Support- en onderhoudsabonnement

U kunt systeem updates en website backups ook uitbesteden aan Dawn Dreams in de vorm van een support- en onderhoudsabonnement. Voor websites met complexere applicaties zoals een ingebouwde mailingsysteem is dat wel aan te raden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een support- en onderhoudsabonnement op maat.